Steely Design Kimmo&Mira Oy
y-tunnus 3217568-1

37800 Akaa

kalusteiden tilaus ja toimitus

TOIMITUSEHDOT


1. Tilaus astuu voimaan, kun asiakas kirjallisesti ilmoittaa halustaan tilata tuotteen/tuotteita ja/tai hän hyväksyy annetun tarjouksen.

2. Hyväksymällä tarjouksen asiakas sitoutuu näihin toimitusehtoihin.

3. Yli 500€ tilauksista veloitamme 20% etukäteismaksun ennen valmistuksen aloittamista.Tuote pitää olla maksettuna kokonaisuudessaan ennen luovutusta. Näihin ehtoihin poikkeuksen tekee laskutuspalvelun kautta tehdyt tilaukset.

4. Verkkokaupasta tilatuilla varastotuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Ennen palautusta on oltava yhteydessä toimittajaan info@steelydesign.fi. Maksu palautetaan käytetyllä maksutavalla.

5. Mittatilauksena tehdyillä tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

6. Asiakkaalla on velvollisuus tarkistaa mittojen oikeellisuus.

7. Tuotteilla ja myyjällä on kuluttajasuojan mukainen virhevastuu.

8. Tilauksen hyväksymisen jälkeen ilmoitetut muutokset tuotteisiin saattavat olla mahdottomia tai ne voivat tuoda lisäkustannuksia ja pidentää toimitusaikaa.

9. Tuotteiden mallikuvat ja luonnokset ovat Steely Design Kimmo&Mira Oy:n omaisuutta, jollei kirjallisesti toisin sovita.

10. Tehtyjen luonnoksien luovuttaminen kolmansille osapuolilla on kielletty.

11. Tuotteiden käyttö kaupalliseen tarkoitukseen on kielletty, ellei kirjallisesti ole toisin sovittu.

12. Valmistetut tuotteet ovat Steely Design Kimmo&Mira Oy:n omaisuutta, kunnes lasku on kokonaisuudessaan maksettu. Tähän poikkeuksena laskutuspalvelun kautta ostetut tuotteet.

13. Toimitusaika riippuu tuotteesta sekä toimitustavasta. Toimitusaika sovitaan tapauskohtaisesti ja jos se muuttuu Steely Design Kimmo&Mira Oy:sta riippumattomista syistä, ei Steely Design Kimmo&Mira Oy ole velvollinen korvaamaan viivästymisestä mahdollisesti aiheutuvia haittoja ja/tai kustannuksia.

14. Noudot tapahtuvat sovitusta paikasta Akaasta tai lähikunnissa.

15. Kotiinkuljetus tapahtuu joko valmistajan tai kuljetusyhtiön toimesta. Kuljetustapa ja sen hinta sovitaan tilausta tehdessä.

16. Tuotteiden sävyt eivät välttämättä näytä kuvissa samalta kuin luonnossa.

17. Kuljetuksen saapuessa asiakkaalle, asiakas on velvollinen tarkastamaan tuotteet mahdollisten kuljetusvaurioiden varalta ja ilmoittamaan niistä välittömästi.

18. Steely Design Kimmo&Mira Oy ei vastaa asiakkaan tekemistä mittausvirheistä, jolloin esimerkiksi iso tuote ei mahdu ulko-ovesta sisälle tai pitkät tuotteet eivät mahdu kääntymään eteisen kulmista. Steely Design Kimmo&Mira Oy ei vastaa myöskään tilanteista, jolloin edellä mainitusta syystä tai muusta asiakkaan virheestä/huolimattomuudesta tai muusta tähän verrattavissa olevasta syystä tuotetta on jouduttu säilyttämään sen materiaaleille sopimattomassa tilassa.

19. Tuotteen mahdollisesta oikeaoppisesta kiinnityksestä, esimerkiksi seinään, vastaa asiakas. Tuotteen mitta- ja painotiedot ovat pyydettäessä saatavilla etukäteen, joiden pohjalta asiakas pystyy tekemään ratkaisun tuotteen kiinnitysmahdollisuudesta ennen tilauksen tekemistä.

20. Steely Design Kimmo&Mira Oy pidättää oikeuden julkaista ottamiaan kuvia omissa julkaisuissaan tekemistään tuotteista, mikäli asiakas ei tätä erikseen kiellä tilauksen teko vaiheessa.

21. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (kuluttajaneuvonta.fi)


Lisätietoa Klarnasta:

yleisesti

Klarna asiakaspalvelu