Keitä me olemme..

Kimmo on yrityksen toinen omistaja. Hän valmistaa kaikki Steelyn tuotteet rautaisella ammattitaidolla sekä piirtää tarvittavat CAD-kuvat. 

Hän on pitkän linjan metallialan ammattilainen. Hän osaa laskea vääntömomentit, painopisteet, kaltevuudet ja kierteet, jotta tuotteet ovat varmasti kestäviä ja käytännöllisiä. Hän on äärimmäisen tarkka laadusta eikä päästä käsistään puolivalmiita tuotteita.  

Mira on yrityksen toinen omistaja. Valaisinasennusadapteri-idean alkuperäinen keksijä ja firman "sihteerikkö".

Hän hallinnoi markkinointia, myyntiä, kirjanpitoa sekä tuotteiden suunnittelua.  Hän mallintaa tuotteet 3D-ohjelmalla, jotta asiakkaille voidaan tarjota paras mahdollinen havainnekuva ja tuotteiden mittasuhteet saadaan paremmin esille.

Laadukas ja ratkaisukeskeinen asiakaspalvelu on arvojemme keskiössä.


Kuinka kaikki sai alkunsa....

Minä, Mira, olen valaisimia myydessäni törmännyt ongelmaan valaisimien kiinnityksessä. "Tämä valaisin ei käy suoraan koukkuun" on usein vaikuttanut negatiivisesti asiakkaan ostopäätökseen. Suuri osa markkinoilla olevista valaisimista kun ei suoraan sovi suomessa käytettäviin koukullisiin pistokekansiin ja monille tuottaa vaikeuksia kiinteäasenteinen valaisin. Sen lisäksi, että pistokekannen irrottaminen on luvanvaraista, vaatii se myös tietämystä valaisinasennuksista.

Otimme mieheni Kimmon kanssa työn alle sellaisen apuvälineen keksimisen, millä asia olisi ratkaistavissa. Tuotetta testattiin itse ja muutaman tutun toimesta, ja kappas, siitähän tuli oikeasti toimiva apuväline! Haimme tuotteelle hyödyllisyysmallin ja päätimme aloittaa tuotteen valmistuttamisen. Löysimme yhteistyökumppaniksemme metallipaja Rondell Oy:n Mäntsälästä, jonka kanssa yhteistyö on sujunut loistavasti! Voimme ylpeydellä sanoa, että tuotteemme valmistetaan 100% Suomessa.
 

Kimmo on aikasemmin tehtaillut omaan käyttöönsä varsin tyylikkäitä ja varmasti ladukkaita salivehkeitä: painotelineitä, power- ja half-räkkejä, käsipainotelineen painoineen sekä muita apuvälineitä. Jos sen voi tehdä metallista, Kimmolta hoituu!
Teimme omaan kotiin muutaman kalusteen ja huomasimme niiden herättävän kiinnostusta myös tuttavapiirissä. Metallirunkoisia ja laadukkaita mittatilauskalusteita ei hirveästi ole markkinoilla ja tästä syntyikin puolivahingossa omien tarpeiden inspiroimana kesällä 2021 mielenkiintoinen urapolku mittatilauksena valmistettavien metallirunkoisten tuotteiden parissa. -Mira-


Meille tärkeintä on laadukkuus, kestävyys ja asiakaslähtöinen palvelu!


Ensimmäinen huonekalutuotoksemme oli omaan keittiöön pöytä ja tuolit.


Ostimme torista vanhan oven, josta teimme puuosat. Metalliosien suunnittelun ja valmistuksen hoiti Kimmo.

Käsittelimme jakkaroiden puuosat lakalla ja pöydän päälle teetimme lasilevyn.


Tästä on tultu jo pitkän matkaa ja metallin sekä puun työstömme kehittyy koko ajan. Kokeilemme mielellämme erikoisiakin ratkaisuita ja pienen pähkäilyn jälkeen lähes kaikki toiveet on aina pystytty toteuttamaan.


Tässä on ihka ensimmäiset myyntikappaleet omasta keksinnöstämme! Ihan mieletön fiilis, kun nämä sai käsiinsä!

Jälleenmyyjiä on sittemmin tullut laajasti ja tuote on otettu hyvin vastaan sekä kuluttaja- että ammattipuolella.