MITTATILAUSTUOTTEET

Valmistamme metallista tuotteita ja kalusteita laadukkaasti, kestävästi ja yksilöllisesti.
Kestävyytensä ja tukevuutensa ansiosta tuotteemme sopivat erityisen hyvin myös julkisiin tiloihin sekä vaativiin olosuhteisiin.

Sinulla voi olla valmis suunnitelma tai vain  alustava idea: mikään työ ei ole meille liian pieni eikä mikään haaste liian suuri.
Suurin ylpeydenaiheemme on moitteeton viimeistely, mistä emme tingi missään tilanteessa! 

Mikäli sinulta löytyy tila, jonka kalustamiseen tarvitset apua, ota rohkeasti yhteyttä!

Esitä ideasi ja toiveesi, ja me toimitamme 3D-suunnitelman hinta-arvion kera. Suunnitteluvaihe on ilmainen eikä velvoita mihinkään.

Esimerkkejä mallinnoksista:


HÄKIT JA PORTIT

Meiltä saat laadukkaat ja kestävät koiraveräjät sekä koirahäkit mittojen mukaan, haastaviinkin paikkoihin. Käytännöllisyyden lisäksi meille on tärkeää tehdä tuotteistamme käyttäjän kannalta turvallisia. Rakenteihin ei jätetä mitään, mihin eläin voisi itsensä satuttaa ja välit mitoitetaan niin, ettei niihin jää jumiin eikä niistä pääse läpi. Huolellisen viimeistelyn ansiosta ne myös ovat tyylikkäitä!

Porttien ja veräjien hinnat alkaen 400€ ja koirahäkit alkaen 600€. Hintaan vaikuttaa häkin koko, materiaalit sekä haluttu toiminnallisuus, mm. ovien määrä.
Mikäli portti tai häkki halutaan auton mittojen mukaan, pitäisi auto pystyä toimittamaan meille Akaaseen mitoitusta ja asennusta varten. 


KYLTIT, LEVYT JA HYLLYT

Kauttamme saa erilaisia yksilöllisiä laserleikkeitä.

(Talonnumero ruostumatonta terästä omalla kuvalla 135€)

MYYMÄLÄKALUSTEET

Myymäläteline kynsilakoille
Myymäläteline kynsilakoille

Valmistamme yksilölliset, kestävät ja tyylikkäät myymäläkalusteet sekä muut julkitilakalusteet mittojen mukaan ja halutuilla ominaisuuksilla. Teemme yhteistyötä taitavien puuseppien sekä verhoilijoiden kanssa, joten tarvittaessa pystymme toimittamaan laajempiakin kalustekokonaisuuksia.


Valmistamamme tuotteet ovat metallirakenteista johtuen kestäviä ja tukevia. Suunnitteluun käytetään aikaa ja luovuutta, jotta asiakas saa juuri sellaisen kalusteen kuin haluaa. Opastamme materiaalivalinnoissa sekä rakenteellisissa asioissa.


SkipiGym kotikuntosalivälineet

Laadukkaat, kestävät ja toiveiden mukaan valmistetut kotikuntosalivälineet. Tuotteet tehdään mahdollisimman pitkälle ilman pulttiliitoksia, mikä takaa, ettei tuotteissamme tule ihan heti painoraja vastaan!