Valaisinasennus-

adapteri

Kehittämämme mallisuojattu valaisinasennusadapteri on apuväline, jolla saat kiinteäasenteisen kiinnitysraudallisen valaisimen (sen "hankalan kattolampun") asennettua koukulla varustettuun valaisinpistorasiaan. Tällä adapterilla valaisimen asennus onnistuu siististi ja turvallisesti ilman, että valaisinpistorasiaa täytyy poistaa.

Asennusadapterin halkaisija on 130mm, korkeus 50mm ja se on  saatavilla valkoisena tai mustana. Se sopii yleisimpiiin kattovalaisimiin, joissa kattokupin halkaisija on 100-130mm ja kiinnitysraudan ruuviväli 45-85mm. Tuotetta voi käyttää isommankin kattokupin kanssa. Huomioitavaa kuitenkin on valaisimen ja adapterin väliin jäävä rako, joka kerryttäessään pölyä kattokupin sisään saattaa olla paloturvallisuusriski.

Pistotulppa myydään erikseen, löydät sen useimmista sekatavarakaupoista sekä rautakaupoista. Sen valinnassa ja asennuksessa on kiinnitettävä erityistä huomiota sähköturvallisuuteen sekä valittava ominaisuuksiltaan oikeanlainen tuote.

Jos et ole varma tuotteen sopivuudesta omaan käyttöösi, kysy meiltä!    

Osta omasi suoraan meiltä:

Jälleenmyyjiä ovat mm.

Verkkokauppa.com

K-Rauta

Veke.fi


Moi. Mun on pakko laittaa viestiä. Toi teidän valaisinasennus adapteri on ehkä paras tuote ikinä! Mä oon taistellut jokaisessa muutossa Nemesikseksi nimetyn lampun kanssa ja nyt uuden muuton myötä katto oli niin haastava et Nemesis oli menossa kiertoon. Törmäsin vahingossa ihan muuta etsiessä tohon ja hain äsken Verkkokaupasta. Nyt on Nemesis katossa ja ei edes tullut hiki. Mä ja meidän ruokatila kiittää ja kumartaa. Kiitos vielä just siitä mitä tollaset vaikeet lamput on aina tarvinnut. -Mikko-

Tuote on suunniteltu ja valmistettu kokonaisuudessaan Suomessa!Spottiadapteri

Spottiadapteri on uppovalaisimille tarkoitettu adapteri. Jos katossa on syystä tai toisesta liian iso reikä haluamallesi uppovalaisimelle, saa tällä tuotteella asian hoidettua ilman kattoremonttia.

Teemme tuotteita pääsääntöisesti tilauksesta, koska mitoitus riippuu aina käytettävästä valaisimesta ja katossa olevasta reiästä. Kiinnitys on mahdollinen esimerkiksi jousiliittimillä, jolloin porausta ei tarvita.

Toimitusaika 3-4 viikkoa. Voit lähettää tilaustoiveesi info@steelydesign.fi tai WhatsApp-viestillä Kimmolle.