Valaistusneuvonta HyväValo

Tekniikan kehittyessä valaistuksen valitseminen ei olekaan enää niin helppo homma. Led-tekniikka mahdollistaa eri valkoisen sävyt, RGB-värit sekä erittäin laajan mahdollisuuden säätää ja ajastaa valonlähteitä. Wattimäärät eivät enää välttämättä suoraan kerro tehosta vaan tärkeämpi on valonlähteen lumen-arvo.

Jo pelkästään polttimon ostaminen voi tuntua vaikealta, koska valikoimaa on metritolkulla. Kaikista tulee valo, mutta minkälainen ja sopiiko se tilaan?

Valaistuspisteiden määrä, valon sävy sekä tarvittava valoteho on hyvin yksilöllistä. Sisustuksessa käytetyt sävyt sekä suoritettavat toiminnot, kuten lukeminen tai käsityöt, otetaan huomioon neuvonnassani.

Tarjoamani neuvonta perustuu usean vuoden valaisinmyyntikokemukseen sekä suureen kiinnostukseen valaistusta kohtaan. En käytä havainnollistavia mallinnosohjelmia enkä laskukaavoja tarvittavasta valon määrästä. Neuvontani perustuu opittuun ja hyväksi havaittuun mitä on muokannut ja vahvistanut asiakkailta saatu palaute. En edusta mitään brändiä enkä ketjua, vaan tuotesuositukseni ovat puolueettomia.

Myyjän työni ansiosta minulla on tiedossani laaja valikoima erilaisia valaisimia, joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva tuote. Tiedän myös mistä mitäkin voi löytää ja pystyn kontaktoimaan toimittajia tarvittaessa suoraan lisätietoja varten.

Ota yhteyttä ja tehdään sinunkin kotiisi HyväValo!

valaisevin terveisin, Mira


(kuvituskuva)

Emme ota kantaa asennusteknisiin asioihin ja kaikissa sähkötöissä on aina käytettävä alan ammattilaista!

Tuote-ehdotukset


Lisäpalveluna tarjoan valmiin listan tilaan mielestäni sopivista tuotteista sekä linkin niiden hankintapaikkaan. 


Listaus perustuu sisustukselliseen näkemykseeni sekä tiedossa oleviin paikan vaatimiin ominaisuuksiin (mm. IP-luokitukset) sekä mahdollisesti annettuun budjettiin.

Hinnasto

Palvelun sisältö on muokattavissa asiakkaan toiveen mukaiseksi ja ennen palvelun ostoa kartoitamme tarpeesi.

Laita rohkeasti viestiä valaistus(at)steelydesign.fi ja kysy lisää!

Etäneuvonta 60min

Yhteys joko sähköpostitse, Zoomilla/Teamsilla tai Whatsapp-videopuhelulla

Yli menevältä ajalta lisäveloitus 39€ alkava tunti.

59€

Neuvonta paikan päällä 60min

Sisältää kilometrit 30km säteellä Tampereelta. Ylimenevät kilometrit 0,80€/km

Yli menevältä ajalta lisäveloitus 49€ alkava tunti.

109€

Eritelty listaus hankittavista tuotteista

Neuvontapalvelun ostaneille

alkaen 29€


Mikäli olet kiinnostunut palvelusta, jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai laita viestiä suoraan sähköpostilla valaistus@steelydesign.fi